mandag 6. desember 2010

6. Ariel gikk til den store gullporten og spurte engelen Gabriel om han viste hvor sønnen til Gud var blitt av. -Å nei du finner nok ikke ham i paradis nå, sa Gabriel.
- Hvor er han da?
- Han er sendt bort for å gjøre et viktig arbeid.
- Men hvor er han? ville Ariel vite.
- Du spør og graver. Det er nok bare jeg og vårherre selv som vet hvor han er akkuratt nå.
men vist du lover å ikke si det til noen, kan jeg fortelle deg at nede på jorden er det en jente som heter Maria.hun er sammen med en kjekk snekker som heter Josef. De bor i en by som heter Nasaret, men nå er de på vei til Betlehem - og enten du tror det eller ei: sønnen til Gud ligger i maven til Maria!
Ariel ble helt forskrekket. I maven? Der kan han vel ikke gjøre noen viktig jobb.der kan han jo ikke få plass engang?
-Det er den eneste måten og komme til jorden på.hvis noen i Paradis vil bli menneske og komme til jorden, må han først bli bitte liten og ligge i maven til en dame.
Men han skal jo ikke ligge der i all evighet. Etter ni måneder kommer han ut og er et lite barn. Det blir en stor glede for menneskene. Så stor at Gud har satt opp en helt ny stjerne for å feire det. Siden jeg har litt spesielle evner og kan se det som andre ikke ser, så kan jeg fortelle deg at akkurat nå hviler Maria. Hun er trett av reisen.Jesus hviler i maven hennes.
Og hvis du absolutt vil vite det, så er det jeg som har ordnet det slik at han er kommet dit, sa Gabriel. Han var erkeengel, og han kunne være nokså viktig av og til

Ingen kommentarer: